Krijg les van voormalig topjudoka’s tijdens The Hague Grand Prix! - The Hague Grand Prix

01/11/2017

Voormalig Olympisch kampioen Mark Huizinga en wereldkampioene Yarden Gerbi leren jou tijdens een speciale masterclass de fijne kneepjes van het judovak tijdens The Haque Grand Prix. Naast het kijken naar de wedstrijden op het allerhoogste niveau kan jij ook zelf als judoka de tatami op! Op zowel zaterdag 18 als zondag 19 november geven beide oud-topjudoka’s gezamenlijk een masterclass waarin ze jou alles leren over hun favoriete worpen en technieken. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd bent.

De masterclasses zijn verdeeld in twee leeftijdscategorieën en de toegang is helemaal gratis. Het enige wat jij nodig hebt is kaarten voor The Hague Grand Prix en jouw eigen judopak! Na afloop kan je ook nog op de foto of een handtekening vragen. Dit maakt The Hague Grand Prix een unieke belevenis voor het gehele gezin.

Bekijk hiernaast het exacte programma voor de masterclasses.

Programma
Zaterdag 18 november
12.00 – 12.45 uur: Clinic voor judoka’s van 6 tot en met 12 jaar
13.00 – 13.45 uur: Clinic voor judoka’s van 13 jaar of ouder

Zondag 19 november
11.00 – 11.45 uur: Clinic voor judoka’s van 6 tot en met 12 jaar
12.00 – 12.45 uur: Clinic voor judoka’s van 13 jaar of ouder

Lijkt het jou leuk om les te krijgen van voormalig internationale topjudoka’s? Koop nu kaarten voor The Hague Grand Prix, neem jouw judopak mee en beleef dit internationale judospektakel als toeschouwer én als judoka op de tatami!

To search, begin typing