Succesvolle tweede editie The Hague Grand Prix - The Hague Grand Prix

18/11/2018

The Hague Grand Prix zit erop! Na een reeks van schitterende judodagen is het een sportevenement om met trots op terug te kijken. Een judoweekend met 454 wedstrijden, 56 medailles en 14 kampioenen voor duizenden oranjefans. De stad Den Haag mocht meer dan 400 judoka’s van 60 verschillende nationaliteiten ontvangen. Door het naderen van de Olympische Spelen in Tokio was het niveau hoog tijdens de tweede editie van The Hague Grand Prix. Een verrijking van het toernooi!

Topjudo was afgelopen weekend gegarandeerd. Het Nederlandse team schitterde op de tatami en in totaal behaalde TeamNL zes medailles. Daarnaast kregen judofans de mogelijkheid om kennis te maken met topjudoka’s en werden er verschillende clinics georganiseerd. Op zondag volgde een grote groep enthousiaste kinderen een training van zilveren medaillewinnaar Frank de Wit.

Op zondag sloot ambassadeur Roy Meyer voor het publiek het toernooi af met een overwinning. Nederland kan terugkijken op een schitterend judotoernooi op eigen bodem met twee keer zilver en vier keer brons.

Wij verheugen ons al weer op volgend jaar. Vlak voor de Olympische Spelen 2020, de derde editie van The Hague Grand Prix. Tot dan!

To search, begin typing