Ontmoet jouw helden tijdens The Hague Grand Prix - The Hague Grand Prix

30/10/2018

Wil jij naast het kijken naar de wedstrijden op het allerhoogste niveau ook zelf je judopak aantrekken? Heb je altijd al eens grote Nederlandse judokampioenen in het echt willen ontmoeten? Dan moet je zeker naar de Grand Prix in Den Haag komen!

Voormalig Olympisch kampioen Mark Huizinga en wereldtopper Frank de Wit geven tijdens The Hague Grand Prix speciale clinics voor de jeugd. En jij mag als bezoeker van het evenement gewoon met hen de mat op. De clinic is voor bezoekers van het evenement geheel gratis.

De clinic van Mark Huizinga vindt plaats op zaterdag 17 november van 14-15 uur. Nadat Frank de Wit op zaterdag in actie is gekomen tijdens het toernooi, geeft hij op zondag 18 november tussen 14-15 uur een judoclinic. Na de clinic is er gelegenheid om op de foto te gaan met deze wereldtoppers en hen om een handtekening te vragen. Beide clinics richten zich voornamelijk op jeugdige judoka’s van 6-12 jaar en zijn vrij toegankelijk.

Dus, neem je judopak mee naar Den Haag en leer jouw favoriete worpen en technieken van deze grote Nederlandse judokampioenen. Na de clinic neem je weer plaats op de tribunes om de Nederlandse judoka’s naar een gouden medaille te juichen. Zorg dat je erbij bent en bestel vandaag nog je kaarten voor The Hague Grand Prix via https://www.thehaguegrandprix.nl/tickets.

To search, begin typing