Kaartverkoop The Hague Grand Prix van start - The Hague Grand Prix

01/09/2017

Het internationale judo is terug in Nederland! De beste en meest talentvolle judoka’s van de wereld komen naar Den Haag voor The Hague Grand Prix. In het weekend van 17 tot en met 19 november strijden z’n 450 deelnemers uit 70 landen tegen elkaar op de tatami in de schitterende Sportcampus Zuiderpark. Het prestigieuze toernooi maakt deel uit van de IJF World Tour en behoort daarmee tot de vijftien belangrijkste evenementen in het internationale topjudo. Nederland heeft als organiserend land de mogelijkheid om per gewichtsklasse vier judoka’s af te vaardigen. Oranje is dus ruim vertegenwoordigd!

Het toernooi vindt plaats in de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. De wedstrijden zijn in de topsporthal, waar 3.000 fans terecht kunnen. In de sportcampus zijn allerlei (judo)activiteiten. Naast het entertainment in de zaal, is er een heuse Oranje clubhuis. Je kunt live de warming-up en de voorbereidingen van de atleten meemaken. In het promodorp zijn allerlei promotie- en verkoopstands en in de naastgelegen dojo kun je zelf meedoen aan allerlei judo activiteiten. Dit mag je niet missen!

Kaarten zijn te koop via thehaguegrandprix.nl. Speciaal voor leden van Judo Bond Nederland geldt een korting van € 2,50 op een dagkaart.

Wil jij The Hague Grand Prix bezoeken?  Bestel dan je kaarten hier!

To search, begin typing